I det fynske folks tjeneste

Thomas Larsen tog for alvor kegler

Thomas Larsen har taget kegler igen i 2015. I 2014 blev han verdensmester i holdbowling - i 2015 gik han selv og vandt det individuelle EM.

01:22

Thomas Larsen tog alle de vigtige kegler og vandt det individuelle bowling-EM i 2015.

1 af 2

I 2015 forstodThomas Larsen at sætte sine strikes ind, da det for alvor gjaldt.

- Jeg kom ind til EM i en lidt dårlig periode, og så at få sådan en succesoplevelse at vinde, det var helt fantastisk, og det var et at de store mål at få en individuel EM-titel også, så det var et stort øjeblik, siger Thomas Larsen, der begyndte sin bowlingkarriere som lille dreng i Assens.

Thomas Larsen fik også en 3. plads ved en professionel turnering i USA. Det andet højdepunkt i 2015. Til EM gik han hele vejen i en kombination af godt spil og det nødvendige held.

- Når du kommer til finalerne er det mand mod mand. Så hvis din modstander laver 300 point mod dig, jamen så har du ikke en chance. Men der var jeg heldig med, at min modstander lavede et par dårlige slag, og jeg var i stand til at sætte de afgørende strikes da jeg skulle.

I 2016 er målet at forsvare Em-titlen, men Thomas Larsen drømmer også om en dag at kunne kalde sig individuel verdensmester.

- Vi har VM i 2017, så det er næste mulighed. Men den er svær, så der skal nogle flere træningstimer til, siger Thomas Larsen.