I det fynske folks tjeneste

Ville redde kat: Kvinde overfaldet i Vollsmose

En gruppe unge mænd overfaldt en kvindelig dyreredder, da hun ville hente en tilskadekommen kat i Vollsmose. Foto: Malte Kristiansen, Scanpix

En frivillig kvindelig dyreredder blev i sidste uge overfaldet af en gruppe unge mænd, da hun skulle hente en tilskadekommen kat i Vollsmose.

En gruppe unge mænd overfaldt mandag den 27. marts en kvindelig dyreredder fra Dyrenes Beskyttelse, da hun i Vollsmose ville hente en kat, der var kommet til skade.

De unge mænd standsede dyreambulancen, flåede døren op, stjal tændingsnøglen, rev kvinden i håret og råbte hende ind i hovedet. Bilens baglygte blev smadret, og der blev sparket buler i siden af bilen.

Den frivillige dyreredder var blevet chikaneret dagen forinden angiveligt af den samme gruppe et andet sted i Odense, men hun kørte alligevel ud i Odensebydelen i dyreambulancen fra Dyrenes Beskyttelse.

- Kvinden er meget berørt af overfaldet og har modtaget krisehjælp, siger Henrik Bucholdtz, dyreværnschef i Dyrenes Beskyttelse.

Kører ikke i Vollsmose

De har siden episoden taget forholdsregler for at undgå, at sådan en situation opstår igen.

- Vi har politianmeldt episoden og kører ikke længere ud i Vollsmose. 

Politiet havde ellers rådet Dyrenes Beskyttelse til at bede om politieekskorte, men det vil organisationen ikke.

- Vi opfordrer folk, der henvender sig i tilfælde af, at der er et dyr i nød i Vollsmose, til selv at fragte dyret ud til en dyrlæge, og så overtager vi sagen derfra, siger Henrik Bucholdtz.

Den kat, der var årsagen til at den kvindelige dyreredder var i Vollsmose, er siden bragt ud af Vollsmose på den måde, som Henrik Bucholdtz beskriver, og er blevet hjulpet. 

00:33 Luk video

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.