Ville redde kat: Kvinde overfaldet i Vollsmose

En frivillig kvindelig dyreredder blev i sidste uge overfaldet af en gruppe unge mænd, da hun skulle hente en tilskadekommen kat i Vollsmose.

En gruppe unge mænd overfaldt mandag den 27. marts en kvindelig dyreredder fra Dyrenes Beskyttelse, da hun i Vollsmose ville hente en kat, der var kommet til skade.

De unge mænd standsede dyreambulancen, flåede døren op, stjal tændingsnøglen, rev kvinden i håret og råbte hende ind i hovedet. Bilens baglygte blev smadret, og der blev sparket buler i siden af bilen.

Den frivillige dyreredder var blevet chikaneret dagen forinden angiveligt af den samme gruppe et andet sted i Odense, men hun kørte alligevel ud i Odensebydelen i dyreambulancen fra Dyrenes Beskyttelse.

- Kvinden er meget berørt af overfaldet og har modtaget krisehjælp, siger Henrik Bucholdtz, dyreværnschef i Dyrenes Beskyttelse.

Kører ikke i Vollsmose

De har siden episoden taget forholdsregler for at undgå, at sådan en situation opstår igen.

- Vi har politianmeldt episoden og kører ikke længere ud i Vollsmose. 

Politiet havde ellers rådet Dyrenes Beskyttelse til at bede om politieekskorte, men det vil organisationen ikke.

- Vi opfordrer folk, der henvender sig i tilfælde af, at der er et dyr i nød i Vollsmose, til selv at fragte dyret ud til en dyrlæge, og så overtager vi sagen derfra, siger Henrik Bucholdtz.

Den kat, der var årsagen til at den kvindelige dyreredder var i Vollsmose, er siden bragt ud af Vollsmose på den måde, som Henrik Bucholdtz beskriver, og er blevet hjulpet. 

 

Oversigt

    Oversigt