Vindere og tabere ved at blive fundet

De personlige stemmer er nu talt op i fire kredse og der tegner sig nu et billede af, hvem der bliver valgt, hvem der taber og hvem der bliver valgets topscorere.

I alt fem kredse er optalt og kun de tre Odense-kredse mangler.

Socialdemokraten Pernille Rosenkrantz-Theil ligger i top med 10590 personlige stemmer, tæt fulgt af Lars Chr. Lilleholt med 8251stemmer og Erling Bonnesen med 7350.

Hos Socialdemokratiet er løbet utrolig tæt, men tallene tyder foreløbigt på valg til Carsten Hansen, Pernille Rosenkrantz-Theil, Poul Andersen, Jan Johansen og Niels Chr. Nielsen. Hans Stavnsager opnår næppe valg, som tallene ser ud nu.

Kampen om det enlige konservative mandat ser indtil nu ud til at falde ud til Mai Henriksens fordel. Hun har nu 2797 stemmer mod Vivi Kiers 1669.

Vivi Kier har tilsyneladende allerede erkendt sit nederlag og er i fuld gang med at pakke sit kontor på Christiansborg.

- Jeg er personlig dybt skuffet over, at vælgerne ikke synes, jeg har gjort det bedre og helere vil have en helt ny politiker. Det tager jeg til efterretning go ønsker Mai henriksen tilllykke med valget, siger hun til DR FYN.

Hos Venstre ser de fire mandater foreløbig ud til at gå til Lars Chr. Lilleholt, Erling Bonnesen, Jakob Ellemann-Jensen og Jane Heitmann. Per Kristensen er dog lige i hælene på hende, men Kenneth Muhs, Bent Soelberg og Claus Houden er hægtet af opnår formentlig ikke valg.

Hos De Radikale løber Camilla Hersom med mandatet, mens Merete Risager fra Liberal Alliance også får plads i Folketinget.

Hos SF er Anne Baastrup sikker, mens det andet mandat enten går til Karsten Hønge eller Anette Vilhelmsen.

Jens Henrik Thulesen Dahl fra Dansk Folkeparti får et kanonvalg og med foreløbig 4628 stemmer ser han ud til at blive valgt. Han kan meget vel få følgeskab af Alex Ahrendtsen.

Følg de opdaterede tal her.

Oversigt

    Oversigt