I det fynske folks tjeneste

Vintapperstræde: Brand blev afværget af butiks-ejer

Kort før middag rykkede Odense Brandvæsen ud til Vintapperstræde i det indre Odense. Foto: Jeppe Lykke

En overophedet maskine i butikken Antik Blå i Odense gik i brand.

Ejeren af Antik Blå i Vintapperstræde, Charlotte Larsen, i det indre Odense tog ingen chancer, da en polér-maskine i kælderen under butikken rendte varm og begyndte at udvikle røg kort før middag lørdag.

Først prøvede hun med en hånd-brandslukker, men blev i følge et vidne på stedet, i tvivl om det var det rigtige at gøre. Hun slog derfor alarm.

Det var fornuftigt for Odense Brandvæsen tog også alarmen alvorligt og kørte tre store vogne ind til brandstedet i det tæt-bebyggede område.

Heldigvis fik branden - som nok mest af alt var røg - i maskinen ikke fat i selve bygningen, så der blev hurtigt ro på stedet, fortæller vidnet til TV 2/Fyn.

Charlotte Larsen kom lidt senere af sted på ferie, da der opstod brand i en maskine i hendes butiks kælder. Foto: Yilmaz Polat/fynske Medier

 - Der var kun røg. Der var ikke engang rigtige flammer. De fik heldigvis ikke fat i bygningen, fortæller Charlotte Larsen, som efter at have været tæt på røgen blev rådet til, at tage det alvorligt, hvis hun senere på dagen skulle gå hen og blive dårlig.

 

Ved du noget? Så send os et tip