I det fynske folks tjeneste

Voldsom brand i Granparken

En lejlighed i Granparken udbrændte delvist onsdag formiddag. Lejlighedens beboere slap uskadt ud fra den brændende lejligheden. Årsagen til branden er endnu ukendt.

-

En lejlighed i Granparken udbrændte delvist onsdag formiddag. Lejlighedens beboere slap uskadt ud fra den brændende lejligheden. Politiet tror, at børn leg med ild var årsag til branden.


Klokken 9.47 ankom Odense Brandvæsen til lejligheden i Granparken. Ilden havde fat i soveværelset og der væltede flammer og sort røg ud fra lejligheden.


Den tyrkiske familie, der boede i lejligheden, nåede i sikkerhed på gaden inden flammerne udbrændte dele af lejligheden. Klokken 10.15 havde brandvæsnet fået slukket flammerne.


Leg med lighter
Svend Voss fra Odense Brandvæsen oplyser, at et værelse og en gang er totalt udbrændt, mens resten af lejligheden er ødelagt af sod, røg og vand.


En nabo, der forgæves forsøgte at få bugt med flammerne, er indlagt til observation for røgforgiftning.


Odense Politi kender endnu ikke den præcise årsag til branden, men politiet arbejder med en teori om at børnene i lejligheden ved leg med en lighter har antændt en madras. Politiets teknikker undersøger lejligheden i løbet af onsdagen.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.