I det fynske folks tjeneste

Dødsulykke: Druknet mand var fra lokalområdet

En 53-årig mand fra lokalområdet er fredagen morgen druknet i Kærum Å i Assens. Politiet formoder, at der er tale om en tragisk ulykke.  

00:49

En mand er fredag omkommet i Kærum Å i Assens, bekræfter Fyns Politi. Video: Ole Holbech / TV 2/Fyn

Opdatering:

  • 01. nov 2019 kl. 12:06 Artiklen er opdateret med nye oplysninger fra Fyns Politi.

En 53-årig mand blev fredag morgen fundet livløs i Kærum Å i Assens. Trods forsøg på genoplivning er han erklæret død. De pårørende er underrettet. 

Det bekræfter Milan Holck Nielsen, der er vagthavende ved Fyns Politi.

Læs også Tæt ved skole: Politiet søger vidner til flere påsatte brande

Fyns Politi modtog anmeldelsen klokken otte fredag morgen, hvor en forbipasserende havde fundet manden livløs i Kærum Å og forsøgt at redde ham op ad vandet. Ved kanten til åen lå en væltet handicapscooter, som tilhørte manden. 

Det lykkedes først at få manden op, da politi og redning nåede frem til stedet. Manden blev fundet livløs i vandet omtrent der, hvor åen løber under Søndre Ringvej i Assens. 

- Det ser ud til at være en ulykke, hvor han formentlig er kørt for tæt på åen med sin handicapscooter og er faldet i vandet, siger Milan Holck Nielsen, der er vagthavende ved Fyns Politi. 

Efter manden blev reddet op af åen, blev han forsøgt genoplivet, men desværre forgæves. 

- Umiddelbart ser det ud til at være sket i løbet af morgenstunden. Der er ikke tegn på, han har ligget der længe, men desværre længe nok, siger Milan Holck Nielsen. 

Scooteren som blev fundet ved åen. Foto: Ole Holbech / TV 2/Fyn