I det fynske folks tjeneste

Brian blev nummer to: Det var perfekt løbevejr i dag

Brian Lyngvald Schmidt fra Odense blev anden mand over målstregen til broløbet. Selvom det var koldt og vådt, var det alligevel perfekt løbevejr, mente han.

01:04

Video: Jonas Mattsson

Brina Lyngvald Schmidt var en glad mand, da han krydsede målstregen som nummer to. Foto: Jonas Mattsson

1 af 2

Brian Lyngvald Schmidt var en glad mand, da han krydsede målstregen. Han lave V-tegent med højre hånd og råbte et tydeligt yes, da han var kommet i mål.

Og han var i godt humør, da TV 2/Fyns Eloha Habibi interviewede ham kort efter.

- Jeg har det perfekt, fordi jeg har lige vundet de tre broer for 14 dage side, og så bliver jeg nummer to på Storebæltsbroen, og det er bare kanon fedt. Det er en fed fornemmelse, og det er min hurtigste tid i år, 1.14.11, så jeg kan ikke være andet end tilfreds, sagde Brian Lyngvald Schmidt.

Perfekt løbevejr

Regnen gjorde sit til at lægge en dæmper på humøret, men Brian Lyngvald Schmidt er ikke lige sådan at slå ud.

- I starten var vi lidt skeptiske, det pissede ned hele tiden, og vi begyndte at fryse, men så løbe jeg de første fem kilometer som opvarmning nærmest, og så kørte benene bare, og så var der medvind hele vejen, så det var perfekt løbevejr i dag.

Brian Lyngvald Schmidt har løbet broløbet før, og han var nødt til at sikre sig en tur mere, hvis det viser sig, at der ikke kommer flere løb over Storebælt.

- Jeg løb det i 2005, og så tænkte jeg, at jeg hellere må prøve det igen, hvis det er sidste gang, men det håber jeg ikke, det er. For det er næsten synd at smide det væk for alle dem, der nyder at løbe over Storebæltsbroen.

Og andenpladsen skal fejres, så snart Brian Lyngvald Schmidt sætter sine løbeben på Fyn igen.

- Jeg skal lige med bussen over til Nyborg, og så skal vi have nogle bajere sammen med drengene og fejre det hele aftenen, så det er kanon, griner han.