Lottomillionær fundet: Men det bliver ikke til en lyserød Ferrari

Lørdagslotto-vinderen fra Ringe skulle hele vejen i banken, før han fandt ud af, at han var blevet 6.159.643 kr. rigere. Og så troede konen, at han lavede sjov.

En mand i 60’erne fra Ringe, der ønsker at være anonym, blev den heldige vinder af den store Lottogevinst sidste lørdag. Faktisk havde han slet ikke tænkt sig at købe en Lotto-kupon, men da han så var i Tipskiosken, så røg der alligevel en LynLotto med hjem.

- Jeg stod og lavede sjov med, at det var meget lang tid siden jeg sidst havde vundet, og nu måtte det snart være min tur til at vinde den store gevinst. Og så købte jeg en kupon, fortæller manden til Danske Spil. 

Der gik dog flere dage efter trækningen før han overhovedet opdagede, at han var indehaver af en kupon med de 7 rigtige tal, der gav ham en gevinst på 6,1 mio. kr.

- Jeg tjekkede ikke tallene, men så onsdag går jeg ned i kiosken med kuponen. Der siger den unge mand bag disken, at jeg har vundet en større gevinst end han må udbetale. Han kan ikke se, hvor stor gevinsten er, så vi pjatter med, jeg måske har vundet den store gevinst, siger manden.

Så tager han ind til Danske Bank i Odense, men det er først da han får en medarbejder fra Danske Spil i røret, at han forstår, at han har vundet den store gevinst.

- Den søde pige fra Danske Spil blev ved med at spørge om jeg sad ned, men det gjorde jeg ikke. Så sagde hun, at jeg havde vundet den store gevinst, og så var jeg nødt til at sidde ned. Jeg kunne slet ikke tro det, fortæller manden.

-Jeg plejede at sige, at jeg skulle have en lyserød Ferrari, hvis jeg vandt en million

En anden der ikke kunne tro den glade nyhed, var mandens kone.

- Jeg ringede hjem fra banken og sagde det, men så sagde hun bare: Arh hold op, det er ikke 1. april, siger manden.

Både han og kone er dog kommet sig over chokket og glæder sig over gevinsten. Hvad de mange penge skal gå til er lidt usikkert, men et par ting står fast.

- Jeg plejede at sige, at jeg skulle have en lyserød Ferrari, hvis jeg vandt en million. Men nu hvor jeg har vundet, lokker det ikke så meget. Vores to børn skal have en del af gevinsten, og så skal vi rejse og ordne noget på huset, og så må vi se, siger den glade vinder.