11 scoringer: Målrig affære gav sejr til Odense Bulldogs

Odense Bulldogs vandt målrigt opgør mod Esbjerg fredag aften.

Hjemmeholdet Odense Bulldogs fik noget nær den værste begyndelse på opgøret mod Esbjerg, man kunne tænke sig, da de efter to minutter på isen fredag aften lukkede det første mål ind.

Syv minutter senere var den gal igen, da Esbjergs Jesse James Mychan fik pucken i mål ti stillingen 0-2.

Inden slutningnen af første periode fik Yannick Vedel dog pyntet lidt på stillingen med en enkelt scoring, og det skulle vise sig at være starten på et comeback.

I anden periode kunne de 1.232 tilskuere se odenseanerne gøre det først til 2-2 ved Yannick Vedel, 3-2 ved Rasmus Simonsen og 4-2 ved Henry Hardarson, inden Esbjerg fik reduceret.

Men på det tidspunkt var momentum vendt, og i en kamp, der endte med 11 scoringer, kunne fynboerne notere sig en sejr på 7-4.

Jack Walker stor for to scoringer, mens Yannick Vedel rundede af med scoringen til 7-4.

Matthew Pistilli og Jannick Christensen stod for Esbjergs øvrige scoringer.

Odense Bulldogs ligger fortsat sidst i ligaen med 19 point op til nærmeste modstander.