I det fynske folks tjeneste

17-årige piger anholdt for taskerøveri

Odense Politi anholdt onsdag aften to 17-årige piger efter, at de havde forsøgt at frarøve en kvinde hendes taske. Det er det seneste af en række tyverier og røverier i Kongens Have, og politiet vil derfor tage en ekstra grundig snak med de to 17-årige for at undersøge, om de kan have andet end røveriforsøget onsdag aften på samvittigheden.

-

Odense Politi anholdt onsdag aften to 17-årige piger efter, at de havde forsøgt at frarøve en kvinde hendes taske. Det er det seneste af en række tyverier og røverier i Kongens Have, og politiet vil derfor tage en ekstra grundig snak med de to 17-årige for at undersøge, om de kan have andet end røveriforsøget onsdag aften på samvittigheden.


Ikke alt er lutter idyl i Kongens Have

En 27-årige kvinde var onsdag aften ved halvti-tiden på vej gennem Kongens Have i Odense, da hun blev antastet af den ene 17-årige pige, der forsøgte at fravriste hende en taske. Da forurettede gjorde modstand, kom den anden 17-årige pige til.

Det lykkedes offeret at sparke den første pige over skinnebenet og flygte ind i Odense Banegårdscenter, hvor nogle vagter tilbageholdt de to 17-årige.

De to piger er fra Odense og kendt af politiet i forvejen.