2. division: Tre sejre, to uafgjort

Topholdene FC Fyn og Næsby fortsatte deres sejrsstime, men også bundholdet Aarup sikrede sig lørdag sejr i fodboldens 2. division. Marienlyst og Otterup fik begge uafgjort.

22 mål i fem kampe. Der var gang i målscoringen, da fem fynske hold lørdag var i kamp i 2. division vest.

Mest målfattigt blev det i Aarhus, hvor FC Fyn vandt med 0-1 over Aarhus Fremad. Casper Johansen scorede sejrsmålet efter 15 minutter. Det andet fynske tophold, Næsby, sikrede sig også en sejr ved at slå Skjold med 1-3.

I Aarup væltede målene ind. Fynboerne kom først foran med 1-0, men i 2. halvleg kom Lolland Falster Alliancen stærkt igen og bragte sig foran med 1-3. Aarup svarede dog igen. Først fik Rene Sehested udlignet til 3-3 og i overtiden sikrede Anders Madsen sejren ved at sætte den ind til slutresultatet 4-3 til Aarup.

Otterup var sekunder fra sejren i Brabrand, men måtte nøjes med uafgjort 3-3, da jyderne fik udlignet i sidste minut. Derimod var Marienlyst mest heldige med uafgjort i Viby, da Lasse Rasmussen udlignede til 2-2 kort før slutfløjtet.

Det sidste fynske hold i 2. division vest, Svendborg, spiller søndag mod Thisted.