32-årig mand fængslet for rasteplads-drab

32-årig mand er varetægtsfængslet for knivdrab på nordafrikansk kvinde i byen Strib på Fyn.

En 32-årig mand nægtede sig skyldig i et grundlovsforhør ved Retten i Odense tirsdag, hvor han alligevel blev varetægtsfængslet i fire uger for drabet på en nordafrikansk kvinde, hvis lig blev fundet i plastikposer på en rasteplads ved Langå, skriver eb.dk.

Den 32-årige har ellers under en afhøring erkendt at have dræbt kvinden med en kniv i byen Strib nær Middelfart ifølge Fyns Politi.

Liget af kvinden blev lørdag fundet indhyllet i plastikposer på en rasteplads ved Langå. Den 32-årige mand er derfor også sigtet for usømmelig omgang med lig.

- Han har erkendt sigtelsen for drab ved første afhøring, men nu må vi se, hvad han siger i grundlovsforhøret, sagde vicepolitiinspektør Henrik Justesen til Ritzau tidligere.

- Drabet er foregået med kniv, og gerningsstedet er Strib ved Middelfart, fortalte Henrik Justesen.

På rastepladsen havde en forbipasserende lagt mærke til nogle sorte plastiksække og besluttede at undersøge dem nærmere. Herefter blev der slået alarm.

Umiddelbart havde politiet ingen anelse om, hvem kvinden var, og derfor appellerede politiet til offentligheden om hjælp.

Det var netop et tip fra en borger lidt over mandag middag, som løste gåden.

- Vi har fået over 200 henvendelser, det er rigtig godt, sagde vicepolitiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen fra Østjyllands Politi til Ritzau.

Lidt før klokken 16 blev den 32-årige mand anholdt i Sønderjylland og sigtet for at have dræbt kvinden. Politiet mener, at kvinden blev dræbt på mandens bopæl i Strib.

- Det er sket først på ugen, sagde Jesper Bøjgaard.

Kvinden er fra et nordafrikansk land og opholdt sig i Danmark på et turistvisum.

Om hendes forhold til den anholdte mand nøjes Jesper Bøjgaard med at sige, at "de kendte hinanden i forvejen".

Østjyllands Politi kan ikke udtale sig om et eventuelt motiv til forbrydelsen.