Alex Rasmussen vinder DM

Fynske Alex Rasmussen vandt 1000 meter på tid ved danmarksmesterskaberne på Odense Cyklebane onsdag aften. Holdkammeraten Casper Jørgensen fra fynske Team Grøn Synergi besatte andenplandsen.

-

Da storfavoritten Alex Rasmussen trådte cyklen i gang på de 1000 meter, havde Casper Jørgensen kørt i aftenens bedste tid, men Alex Rasmussen slog sin holdkammerat fra Team Grøn Synergi med 0.82 sekund og vandt DM i tiden 1 minut 9 sekunder og 50 hundrededele.

Fynsk skuffelse i pointløb
Senere på aftenen måtte Alex Rasmussen og det andet fynske es Michael Berling, der vandt bronze sidste år, udgå af pointløbet, som ikke kastede nogle fynske medaljer af sig.

De tre første pladser blev besat af ryttere fra Horsens holdet Team Glud & Marstrand, der havde sparet kræfter ved ikke at deltage i 1000 meter på tid.