Automatvåben i afbrændt bil

Et automatgevær af typen AK47 lå i bagagerummet på en af de to afbrændte biler, som sættes i forbindelse med drabsforsøget i sidste uge på marketenderen i Roerskov Kolonihaver i Odense.

 Det erfarer Fyens Stiftstidende, selv om efterforskningsleder Jack Liedecke, Fyns Politi, ikke vil bekræfte fundet.

 - Det har jeg ingen kommentarer til, lyder det fra Jack Liedecke.
 
Fundet af automatgeværet skete, efter at bilen var brændt af ved et sportsområde i Ravnebjerg sydvest for Odense. Geværet lå bag i den sølvgrå Skoda Roomster, som den 30. marts sidst på aftenen blev stjålet fra en carport til en villa på Ubberudvej.

Tre dage inden drabsforsøget på den 28-årige indehaver af kiosken i havekolonien blev Skodaen brændt af, og nøjagtig samme sted blev gerningsmændenes flugtbil - en Opel Vectra stationcar - ligeledes brændt af.  Også den var stjålet kort forinden fra et sted i Højbjerg-området, som ligger bare få kilometer fra det sted, hvor Skodaen blev stjålet fra.

Når begge biler er brændt af samme sted, er det politiets opfattelse, at der er en sammehæng, og at det kan være gerningsmændene fra drabsforsøget, der står bag.

I flugtbilen er der ifølge Jack Liedecke ikke fundet hverken våben eller andre spor.

- For en sikkerheds skyld har vi fået den transporteret til kriminalteknisk afdeling i Fredericia, så teknikere kunne undersøge den. Men der var ingenting, siger Jack Liedecke til Fyens Stiftstidende.