Bashkim Kadrii-hattrick i OB-oprejsning

Bashkim Kadrii sprudlede med tre mål, mens Sønderjyske virkede ugidelig, da OB vandt 4-0 i årets sidste kamp.

Sidste års sølvvindere fra Fyn har ikke haft meget at fejre dette efterår. Men i årets sidste superligakamp fik OB en af de sejre, som i hvert fald de kommende dage kan holde de værste snakke om krise og trænerfyring væk.

4-0 vandt OB nemlig ude over Sønderjyske efter en ellers halv-ugidelig kamp fra fynboerne, der dog havde de unge Bashkim Kadrii og Rasmus Falk til at sætte gang i tempoet.

Kadrii scorede hattrick, mens Falk viste både spillelyst og imponerende tekniske færdigheder.

Men den person fynboerne nok takkede allermest efter kampen, var Thomas Hansen i det sønderjyske forsvar. Efter at have været Sønderjyske underlegen i de første 20 minutter, gled den lange midterforsvarer nemlig i bolden.

Peter Utaka opsnappede læderet, løb til kanten af feltet i højre side og sendte det fladt indover. Her hoppede Rasmus Falk over bolden, hvorefter Bashkim Kadrii sparkede den sikkert ind bag en sagesløs Nathan Coe.

Og så var den kamp ændret. Ikke at nogen af holdene for alvor virkede til at gide den råkolde kamp foran de 2084 tilskuere, men OB-spilleren viste deres rutine og overtog med det samme styringen af kampen.

Endnu værre blev det lige før og under pausen.

Først Peter Utaka udnyttede det vaklende Sønderjyske-forsvar og scorede til 2-0, og derefter da en fynbo fra tilskuerrækkerne løb af med både penge og ære i skyd-på-mål-konkurrencen foran sine sønderjyske konkurrenter.

Kampen kom egentlig aldrig op i gear, og det er der måske ikke så meget at sige til, det kolde vejr og den lidt ligegyldige kamp om 8.-pladsen taget i betragtning.

Men underholdningen fra Bashkim Kadrii er svær at sætte en finger på, og den lynhurtige venstrekant sikrede med yderligere to mål kort efter pausen både sejren og lidt arbejdsro på Fyn. For en stund i hvert fald.