Bidende kold morgen på Fyn - men solskin på vej

Efter en rigtig kold nat med ned til 10 graders frost, kan fynboerne i dag se frem til en flot dag med solskin mange steder.

Det har været en rigtig kold nat med temperaturer på mellem 3 og 10 frostgrader på Fyn. Flere steder i Jylland har der været ned til 15 frostgrader.

Til gengæld bliver den kolde nat afløst af en dag, der flere steder kan blive endda rigtig flot. Det siger den seneste vejrudsigt fra TV 2 Vejret.

I Jylland og på Fyn vil der nemlig være mere plads til solen, og ud på dagen får man decideret solrigt vejr mange steder, så det bliver en smuk dag med en solbeskinnet snedækket overflade.

Det klare vejr fra morgenstunden har gjort det iskoldt i Jylland med ned til 13-14 graders frost i det midt- og nordjyske, mens det er noget lunere i de områder, hvor man har skyer eller er tæt på vandet.

I dagens løb stiger temperaturen en smule i solskinnet, men det forbliver koldt med 1 og 5 graders frost som dagens højeste temperaturer.

I aften bliver det igen rigtig koldt og klart, og temperaturen natten til torsdag kan igen komme ned på omkring 10 minusgrader.