Bilist stak af efter uheld

Først kørte han i høj fart ind af en gade, hvor kun busser må køre, så påkørte han en kvinde i en anden bil, og så stak han af igen. Kvinden blev kørt til observation på skadestuen, men er ifølge vagthavende hos Odense Politi ikke kommet alvorligt til skade.

-

Først kørte han i høj fart ind af en gade, hvor kun busser må køre, så påkørte han en kvinde i en anden bil, og så stak han til sidst af igen. Kvinden blev kørt til observation på skadestuen, men er ifølge vagthavende hos Odense Politi ikke kommet alvorligt til skade. Nu leder politiet efter den \"uheldige\" bilist - som de forøvrigt mener at kende ganske udmærket.

Høj fart
Bilisten kom kørende ind ad Sankt Jørgens Gade i det centrale Odense i en hvid Toyota Corolla. Efter uheldet har politiet målt hans blokadespor, altså bremselængden med blokerede bremser, til ca 20 meter, hvilket tyder på for høj fart. Kvinden der blev påkørt var ved at svinge til venstre, da hun blev ramt af den modkørende. Corollaen måtte slet ikke køre den vej, da der kun er åbent for bybusser i den retning.

Politiet i Odense er ikke i tvivl om, at de inden længe vil finde bil og ejer.