Blæksprutte/sekretær

-

-

Stillingen
Vi søger en kompetent og selvstændig "blæksprutte" til at bistå afdelingen med at indhente og strukturere information til portalen. Du skal være en aktiv spiller omkring etableringen af www.fyn.dk og skal herudover fungere som sekretær for projektchefen i det daglige.

Du skal sikre, at projektinformation- og papir-flowet mellem alle involverede parter forløber optimalt efter de aftalte procedurer. Opgaverne omfatter bl.a. håndtering af ind/udgående post/mail, referater, kontrakter, korrespondance samt arkivering. Desuden skal du vedligeholde og udvikle rutinerne på området.

Den praktiske udførsel af markedsføringsplanen vil være din opgave, herunder planlægning af kampagner, kontakt til tegnestue og udformning af materiale osv..

Personprofil:
Du skal trives godt i et uformelt miljø og have et par års erfaring fra en lignende stilling - evt. som marketingassistent eller lign.
Du får tingene gjort til tiden og kan motivere kolleger til at overholde deadlines.

Gode kommunikationsevner - både skriftligt og mundtligt. Selvstændig og ansvarsbevidst - kan selv tilrettelægge arbejdsdagen. Udadvendt, energisk og fleksibel. Omhyggelig og stabil. Serviceminded og kvalitetsbevidst

Praktisk erfaring i brug af Internettet og en god IT-forståelse herunder brugen af diverse Office-programmer.

Har du spørgsmål kan du kontakte: Internetchef Richard Wraae, Fyens Stiftstidende
Tiltrædelse: 1. oktober eller efter aftale
 
Ansøgningsfrist: 15. august 2003