I det fynske folks tjeneste

Boe/Mogensen misser finalen efter vildt drama

Mathias Boe og Carsten Mogensen tabte lørdagens semifinale ved Denmark Open i badminton efter stort drama.

Den fynske badmintonspiller Matthias Boe og hans makker Carsten Mogensen blev lørdag slået ud af Denmark Open i semifinalen.

Uden på noget tidspunkt at have spillet op til deres bedste havde den danske herredouble med Mathias Boe og Carsten Mogensen spillet sig frem til lørdagens semifinale ved Denmark Open i Odense.

Her ventede de stærke malajere Kien Keat Koo og Boon Heong Tan. Og i en flot spillet badmintonmatch i tre sæt måtte danskerne dog se sig slået med cifrene 21-19, 11-21, 24-26.

I et tæt første sæt var det Boe og Mogensen, der gik til pause med en 11-10-føring.

Hvor danskerne tidligt i turneringen havde udtalt, at det var svært for dem at finde motivationen, var der lørdag masser af knyttede næver og sejrsattituder hos den danske duo.

Og i en nervepirrende afslutning viste hjemmebanefavoritterne klassen og tog sættet med 21-19. Til stor begejstring for den næsten fyldte Odense Idrætshal.

Men det skarpe malaysiske par kom stærkt igen og dominerede kampens andet sæt. Malajerne kom på 11-6, 16-7 og til sidst 21-11.

Dermed skulle kampen ud i et tredje og afgørende sæt. Og her fandt danskerne indledningsvist frem til takterne fra første sæt. Boe og Mogensen gik til drikkepause foran med 11-10.

Viljen lyste ud af øjnene på danskerne, hver gang de slog en bold hjem. Og det samme gjorde sig gældende hos de malaysiske modstandere. Så publikum i Odense blev vidne til en vanvittig intens afslutning.

Danskerne satte tempoet og spillede sig frem til to matchbolde, som dog begge blev misset. Ved 24-24 var det malajerne, der havde de bedste nerver og vandt sættet samt kampen.

Mathias Boe og Carsten Mogensen, der vandt All England i 2011 og tog sølv ved sommerens OL-slutrunde i London, annoncerede for nylig, at de fortsætter samarbejdet helt frem til de olympiske lege i Rio i 2016.