Bogense Sygehus bliver privathospital

Privathospitalet Mølholm i Vejle overvejer at købe Bogense Sygehus, når Fyns Amt om kort tid sætter bygningerne til salg. I Bogense er der glæde over udsigten til at kystbyen kan bevare sit sygehus.

-

Privathospitalet Mølholm i Vejle overvejer at købe Bogense Sygehus, når Fyns Amt om kort tid sætter bygningerne til salg. Det oplyser Radio Fyn. I Bogense er der glæde over udsigten til at kystbyen kan bevare sit sygehus.


En borgergruppe i Bogense har gennem længere tid arbejdet på at finde alternativ anvendelse til sygehuset i Bogense, når amtet til  sommer drejer nøglen om.


Afviklingen af sygehusaktiviteterne har stået på i længere tid, og i løbet af kort tid forventes amtet at sætte bygningerne til salg.


Arbejdsgruppen måtte fornylig droppe planerne om etablere et sundheds- og genoptræningscenter i bygningerne. Derfor kommer de nye investorer meget belejligt for Bogense.


Kamp for arbejdspladser
Hvis Privathospitalet Mølholm overtager bygningerne vil det sikre de omkring 70 arbejdspladser på sygehuset, og samtidig vil Bogense bevare sit sygehus.


I følge direktøren på Mølholm, Erik Gregersen, kan Bogense Sygehus bruges til blandt andet mindre operationer og genoptræning.