I det fynske folks tjeneste

Corona-udbrud på Fyn: Hvilke spørgsmål har du?

TV 2/Fyn hjælper nu dig med at finde ud af, hvad Corona-udbruddet betyder for din hverdag her på Fyn. Du kan stille dit spørgsmål her.

TV 2/Fyn hjælper vi dig med at finde ud af, hvad corona-udbruddet betyder for din hverdag her på Fyn. Grafik: Michel Bondo

Corona har lukket landet, og nu giver vi dig mulighed for at få svar på de ting, du undrer dig over i en ny hverdag.

Børnene er sendt hjem fra skolen, de voksne arbejder hjemme eller ekstra meget på sygehusene, i beredskabet eller i supermarkederne, hvor de har fået travlt med at fylde hylderne efter trangen til hamstring også har ramt fynboerne.

Verden her på Fyn er også blevet en anden. Myndighederne har sat rammerne, men er der stadig noget her lokalt på Fyn, du er nysgerrig efter at få mere at vide om, vil vi nu finde svarene til dig.

Læs også Følg corona-situationen: Effekt af frigivne feriepenge klinger af

Skriv dit spørgsmål i boksen her, så undersøger vi sagen.

(Artiklen fortsætter under boksen)

 

Har vi eller andre medier allerede fundet svar på dit spørgsmål, så sender vi et link, så du kan få svaret hurtigst muligt.

Vi åbner nu for, at du kan stille spørgsmål til os på TV 2/Fyn, for at styrke dialogen mellem os som medie og dig. Det giver nemlig os mulighed for at få indblik og viden om, hvad fynboerne har brug for at blive klogere på eller, hvilke problemer fynboerne gerne ser bliver løst.

Projektet har fået titlen ”Gør Fyn bedre”, fordi vi har en ambition om, at vi med fynboernes hjælp og spørgsmål sammen kan være med til at gøre Fyn bedre.

Du kan læse nogle af de foreløbige svar her:

Læs også Lægens svar: Det vil fynboerne vide om corona

Udover at svare på spørgsmålene her på siden, vil vi kontakte de af jer, der stille spørgsmål, der kræver en særskilt dækning i tv eller her på web.

Vil du hellere sende en mail med dit spørgsmål, kan du altid kontakte Kristina Lund Jørgensen, redaktør for konstruktiv journalistik, på Lund@tv2fyn.dk