Ejer af landets største gartneri i bedring

Kristian Madsen, der ejer landets største gartneri og formand for Danske Gartnerier, er i bedring efter en livstruende ulykke.

Kristian Madsen fik for nogle uger siden et alvorligt slag i hovedet og blev efterfølgende indlagt på OUH, hvor lægerne konstaterede, at han havde fået en alvorlig hjernehindeblødning.

Han har igennem de seneste uger været igennem en række undersøgelser og behandlinger, og hans tilstand bliver nu betragtet som stabil. Det skriver Gartneriet PKM A/S i en pressemeddelelse.

Ejeren og direktøren for Gartneriet PKM er nu indlagt til behandling og genoptræning på Regionshospitalet Hammel Neurocenter.

Trods fremskridtet for Kristian Madsen helbred, er det fortsat uklart, hvornår han kan vende tilbage sit job, og derfor har Gartneriet PKM konstitueret produktions- og økonomidirektør i Gartneriet PKM A/S Erik Moes som administrerende direktør.

Gartneriet PKM har omkring 200 ansatte, og er verdens største producent af Campanula og producerer årligt 22 millioner potteplanter, hvoraf 90 procent går til eksport.