I det fynske folks tjeneste

Eriksen skuffet over knust OL-drøm

Fynske Christian Eriksen var dybt skuffet efter U21-landsholdets exit ved EM. Ikke mindst fordi det betød, at drømmen om OL glippede.

Christian Eriksen skuffet efter nederlag ved U-21 EM.

- Vi havde forventet noget mere. Jeg har ferie nu, og det glæder jeg mig til. Jeg skal hjem og lave alt andet end fodbold, siger Christian Eriksen til DR Sporten.

Selv om han ikke var en fast del af U21-landsholdet før slutrunden, nåede han alligevel at komme til at føle sig som del af en enhed.
- Det kan godt ske, at jeg kom ind i truppen som en af de sidste. Men jeg har samme følelse, som alle de andre. Jeg er meget skuffet. Det var en fornøjelse at lære de andre at kende. Alle omkring holdet har virkelig hjulpet hinanden. Sammenholdet har været godt. Både på og uden for banen, siger Christian Eriksen.

Han havde set frem til at blive olympisk atlet næste år, og derfor var Ajax Amsterdam-stjernen dobbelt skuffet efter U/21-landsholdets exit fra EM.
- Vi havde en forventning om, at vi skulle videre. Personligt glædede jeg mig også til at komme med til OL. Det var der en lille chance for. Men den smed vi væk, siger Christian Eriksen.