I det fynske folks tjeneste

Få kronprinsparret hjem i din stue

Har du ikke lyst til at blive mast og klemt i kampen om at få et glimt af kronprinsparret, når de onsdag gæster Odense, så få det hele serveret på første parket hjemme i din stue. TV2 Fyn sender nemlig live fra besøget. Vi giver dig de bedste billeder, interviews og oplevelser.

-

Har du ikke lyst til at blive mast og klemt i kampen om at få et glimt af kronprinsparret, når de onsdag gæster Odense, så få det hele serveret på første parket hjemme i din stue. TV2 Fyn sender nemlig live fra besøget. Vi giver dig de bedste billeder, interviews og oplevelser.

Vi sender live i alle fire udsendelser klokken 12, klokken 18.10, klokken 19.30 og klokken 22.15.

Klokken 12.00
Vi sender live fra Munke Mose, hvor parret sejler med Odense Å-fart til Odense Zoo. Vi har live interviews og tager en snak med tilskuerne. Du kan også se billeder fra ankomsten med Dannebrog og meget andet.

Klokken 18.10
Vi er på Østre Kaj på Odense Havn inden gæsterne ankommer til Dannebrog. Du kan se indslag fra Vollsmose, når parret for første gang besøger bydelen.

Klokken 19.30
Vores reporter er på Odense Havn, hvor receptionen på Dannebrog begynder. Her har vi live interviews - og du får indslag fra dagen igennem blandt andet fra Marineforeningen, hvor Kronprins Frederik var alene på besøg.

Klokken 22.15
Vi er igen på Odense Havn, hvor Dannebrog og kronprinsparret tager afsked med Odense.

Så få alle detaljerne fra hele besøget hjemme i din stue, når de sker.