Fartræs fortsætter på Nordfyn

Blot fire dage efter to unge mænd fra Otterup-egnen dræbte en 42-årig familiefar under fartræs, fræser de nordfynske unge videre i vanvittigt gaderæs, skriver Ekstra Bladet mandag.

-

Blot fire dage efter to unge mænd fra Otterup-egnen dræbte en 42-årig familiefar under fartræs, fræser de nordfynske unge videre i vanvittigt gaderæs, skriver Ekstra Bladet mandag.

100 unge samles for at køre ræs
På Hydro-Texaco tanken på Otterupvej samles omkring 100 unge fra Fyn og Jylland for at køre ræs lørdag aften. En stor del af de tilstedeværende kommer fra lokalområdet og kender alt til den voldsomme ulykke der medførte at en 42-årig mand, der var kørt efter pizza til sin kone og to børn, aldrig vender hjem. Han kom nemlig i vejen for to 19-årige knægte fra Uggerslev, der efter at have drukket bajere skulle køre om kap med mere end 140 km/t på en lille snørklet landevej.

Har benzin i blodet
Men det påvirker ikke de unge fra Otterup.
\"Selvfølgelig mener vi alle det er tragisk, det, der er sket. Men for mit vedkommende drejer det sig om, at jeg har benzin i blodet. Jeg elsker fart\", siger den 19-årige Thomas Knudsen til Ekstra Bladet. Sammen med sine jævnaldrende fartbøller tilbringer han lørdag aften med at presse de toptunede biler op på hastigheder omkring 160 - 170 km/t ud af den offentlige Otterupvej.

Ved det er ulovligt
En unavngiven bilist siger grinende til Ekstra Bladet:
\"Jamen vi ved jo godt, det vi laver her i aften er ulovligt. Mit navn eller min nummerplade skal sgu heller ikke i avisen. Så skal jeg tale med politiet og det er jeg ikke interesseret i\".

Dukker op som ukrudt
Odense Politi har svært ved at begrænse det ulovlige gaderæs. Uanset hvad politiet finder på for at stoppe de unge dukker de op et ny sted og hverken ulovligheden eller tanken om den efterladte familie uden for Otterup kan stoppe de unge - der skal ræses uanset omkostningerne.