I det fynske folks tjeneste

Fynsk talent til legendarisk 24-timers løb

Det fynske racertalent, Nicolaj Møller Madsen, skal i den kommende weekend køre et 24-timers løb på Nürburgring i Tyskland.

Det har hele tiden været en klar målsætning for racerkøreren fra Søndersø, Nicolaj Møller Madsen, at han skal køre det legendariske 24-timers racerløb Le Mans næste år. Det mål er han kommet et skridt nærmere, efter han skal deltage i et 24-timers løb på Nürburgring i Tyskland i weekenden. Løbet bliver det hidtidige højdepunkt i karrieren, og med en succesrig åbning på sæsonen, er han tættere på målet.

- Jeg har aldrig været mere spændt på et racerløb. Det er verdens fedeste racerbane, og nu skal jeg deltage i et 24-timers løb på den.

For Nicolaj Møller Madsen er der en helt særlig forventning til løbet og ikke mindst den tyske racerbane.

- Det er en bane, som er så speciel og anderledes end alle andre baner i hele verden. Laver man bare én lille fejl, så er hele løbet slut. Det giver en helt særlig spænding i maven, som jeg elsker køre med, fortæller Nicolaj Møller Madsen.

Til løbet i Tyskland skal Nicolaj Møller klassen køre for teamet PROsport i klassen ”SP10”, som er den officielle GT4-klasse. Til løbet forventes det, at 180 biler stiller til start. Løbet overværes af omkring 300.000 tilskuere i løbet af weekenden, som officielt starter lørdag den 28. maj og slutter dagen efter klokken 15.30.

Nicolaj Møller Madsens målsætning for weekenden er først og fremmest at gennemføre løbet og at nå en plads på podiet i sin klasse.