GOG er tilbage i front efter sejr i Aarhus

GOG trak afgørende fra til sidst, da fynboerne slog Århus Håndbold 30-26 og erobrede førstepladsen.

GOG er atter tophold i Herre Håndbold Ligaen.

Onsdag aften tog fynboerne de to point med hjem fra Aarhus, da Århus Håndbold blev nedlagt med 30-26 i en tæt kamp, som hjemmeholdet førte med et enkelt mål ved pausen.

Med ti minutter tilbage af opgøret skilte fortsat kun et enkelt mål de to hold - denne gang i GOG's favør. I slutfasen udbyggede gæsterne føringen og opbyggede det lille hul, der afgjorde kampen.

Stærk præstation af Erevik

Det var blandt andet med hjælp fra Ole Erevik i målet og skarphed fra den talentfulde bagspiller Jon Lindenchrone Andersen, at GOG fik has på Erik Veje Rasmussens mandskab.

Før de sidste tre runder af grundspillet i Danmarks bedste håndboldrække har GOG et enkelt point mere end Aalborg Håndbold på andenpladsen.

For Århus Håndbold var onsdagens nederlag en streg i regningen i forhold til at positionere sig inden slutspillet.

Aarhusianerne ligger nummer syv, men har spillet en kamp færre end flere af de konkurrenter, der ligger på pladserne over og stadig kan nå at blive hentet