I det fynske folks tjeneste

GOG forlænger med norsk landsholdsspiller

Den 26-årige playmaker Anette Hovind Johansen forlænger sin kontrakt med GOG Svendborg TGI i tre år frem til sommeren 2009.

Den 26-årige norske landsholdsspiller har allerede været to sæson i det sydfynske Foto: D3 Reklame & Pro Foto

- Jeg har forlænget, fordi vi står over for en spændende fremtid, hvor klubben også satser på kvindeholdet med nye spillere og nye trænere. Pytlick er en meget dygtig træner, og ham vil jeg gerne fortsætte med at blive trænet af, og så håber jeg, at vi i de kommende sæsoner vil komme til at spille med i slutspillet, da det jo er sjovest at være med til at vinde, fortæller Anette Hovind Johansen.

Vigtig brik for GOG

Jan Pytlick vurderer, at den norske landsholdsspiller er en af de centrale spillere i bestræbelserne på at komme tilbage til toppen af dansk håndbold. 
 
- Anette har været inde i en lang skadesperiode, men hun er virkelig på vej tilbage, og det har man også kunnet se på de sidste kampe, hun har spillet, fortsætter han.
 
Anette Hovind Johansen er 26 år og har spillet 2 sæsoner GOG Svendborg TGI. Derudover spiller hun på det norske A-landshold, hvor hun indtil videre har spillet 61 A-landskampe.