Gulddrenge kommer til Faaborg

Måske sidder guldmedaljerne stadig om halsen. I hvert fald er det en flok vaskeægte gulddrenge, der kommer til Faaborg fredag aften, når Flensburg-Handewitt skal møde de lokale helte.

Det er et af verdens bedste håndboldhold, der fredag aften skal spille mod Faaborg HKs 1. divisionshold. Et hold som oven i købet kan bryste sig med tre verdensmestre.

Faaborg-drengene skal prøve at holde styr på em-vinderne Lars Christiansen, Kasper Nielsen og Michael V. Knudsen, når de to klubhold fredag aften mødes i en opvisningskamp.

- Det er nærmest en drøm, der går i opfyldelse, fortæller direktør i Faaborg-Midtfyn Håndboldelite A/S, Lars Brunse om projektet med at kunne præsentere det tyske storhold i Faaborg.

- Vi har kæmpet i årevis for at kunne præsentere en modstander af denne kaliber på vores hjemmebane, og nu er det endelig lykkes siger han.

Det er klubbens hovedsponsor Sparekassen Faaborg, der sammen med den tyske klubs sponsor Sparinvest, der har gjort arrangementet muligt.

Træner for Faaborg-herrerne, Johnny Hviid Sunesen, ser frem til kampen:

- Vi får det ikke større. Det bliver en kæmpe oplevelse at stå overfor et hold af verdensstjerner, og jeg synes, at holdet fortjener en oplevelse som denne efter de flotte præstationer i weekenden, siger træneren.

Kampen spilles klokken 19.30 i Faaborghallerne.

Faaborg Håndboldklub