Ingen guldfest i Odense

Der bliver endnu en kamp om DM-titlen i ishockey, da Herning udlignede til 2-3 mod Odense i finaleserien.

Odense Bulldogs kunne tirsdag aften sikre den første DM-titel i ishockey, men Herning Blue Fox ville det anderledes på fynboernes glatbane.

De forsvarende mestre vandt det femte opgør i DM-serien - hvor fire sejre udløser samlet sejr og DM-titel - med 2-0.

Dermed fik Herning Blue Fox udlignet til 2-3 i det samlede regnskab, og der skal minimum spilles en kamp mere mellem de to hold.

Herning viste fra kampstart, at de var opsat på at forlænge DM-serien, og jyderne kom foran allerede efter fire minutter ved Rasmus Nielsen, som blev assisteret af Jason Walters og Thomas Spelling.

Den føring kunne nemt have været større efter første periode, men Odenses lettiske målmand Ervins Mustukovs leverede et par flotte redninger.

Hjemmeholdet kom stærkt igen i anden periode, uden at det dog gav den vigtige udlignende scoring.

I slutsekunder af tredje periode fik Hernings Lasse Lassen sat pucken i mål til 2-0.

Odense har aldrig vundet det danske mesterskab i ishockey, mens Herning har vundet det 15 gange.