Ingen OB-millioner ved Eriksen-salg

Da Christian Eriksen i foråret 2010 skrev under på en ny kontrakt med Ajax, accepterede OB at slette en videresalgsklausul på ti procent af salgsprisen for to-tre millioner. Med Eriksens nuværende værdi, kan det være en meget dårlig handel. Det skriver sporten.dk.

Europæiske topklubber som Arsenal, og Manchester United holder godt øje med den tidligere OB'er Christian Eriksen. Faktisk er Eriksen så brandvarm, at han skulle være mellem 150 og 200 millioner værd for sin hollandske klub, Ajax.

Med den gamle klausul ville OB dermed kunne tjene 15-20 millioner på et Eriksen-salg. Altså væsentligt mere end de to-tre millioner, der landede i OB-klubkassen forrige år.

- Jeg kan ikke kommentere på kontraktuelle forhold, men jeg kan sige, at vi er meget tilfredse med den aftale, vi i sin tid lavede med Ajax, siger OBs adm. direktør, Thomas Christensen til sporten.dk.

I følge flere agenter sporten.dk har været i kontakt med er det ikke normalt at afskrive en videresalgsklausul.

- Normalt holder man fast. Men jeg synes, OB har lavet et godt salg i forbindelse med Eriksen. Alle parter har faktisk lavet en fin handel, siger den tidligere agent og talentspejder i Chelsea, Benny Nielsen.

Det er fire år siden Christian Eriksen forlod OB og Ådalen.

Oversigt

    Oversigt