Intensiv politijagt på bankrøvere

To mænd begik fredag kl. 12.03 væbnet røveri mod BGs Bank i Knarreborg i Tommerup. Med oversavet jagtgevær truede de to maskerede mænd personalet til at udlevere bankens kontanter.

To mænd røvede bank i Tommerup

To mænd begik fredag kl. 12.03 væbnet røveri mod BGs Bank i Knarreborg i Tommerup. Med oversavede jagtgeværer truede de to maskerede mænd personalet til at udlevere bankens kontanter.

De to røvere flygtede i en stjålet Opel Kadet med retning mod Brylle. Fredag eftermiddag jager politiet de to røvere med alt disponibelt mandskab i området omkring Brylle og Tommerup. Politiet betegner de to mænd som farlige.

De to mænd var iført hvide overtræksdragter og hvide hætter, hvor der var skåret hul til øjnene. De var almindelig af bygning og politiet formoder, at der er tale om danskere.

Bilen de flygtede i var en bodauxrød Opel Kadet med reg. nr. PP 21 612. Den blev fundet i Verninge ved 15-tiden, men politiet hører gerne fra vidner, der har set personer i eller omkring bilen.

Politiet i Odense (6614 1448) er også interesseret i at høre fra folk, der har set de hvide kedeldragter, røverne var i ført under røveriet.

For to år siden var samme BG bank i Tommerup udsat for et dramatisk gidseldrama, da en 43-årig mand ville have udleveret 200 kr. af personalet.