I det fynske folks tjeneste

Kandis-Johnny er forelsket i fynbo

Efter 13 måneder som enkemand efter konens selvmord har Johnny Hansen igen fundet kærligheden. Hans udkårne er den 38-årige sosuassistent Gitte Mortensen fra Nr. Aaby på Vestfyn.

Ved juletid for et år siden måtte han så meget ondt igennem, da konen Helle tog sit eget liv. Men nu er Kandis-forsanger Johnny Hansen blevet forelsket igen.

Hans udkårne er den 38-årige sosuassistent Gitte Mortensen fra Nr. Aaby på Vestfyn, som han mødte i forbindelse med et spillejob på Fyn i efteråret. Og nu vælger parret så at stå frem

- Beslutningen er et ønske om at komme rygtedannelser og lignende i forkøbet. På den måde håber vi bedre at kunne få ro til at prøve af, om vi sammen kan få en hverdag til at fungere på længere sigt, siger Johnny Hansen.

44-årige Johnny Hansen er en af landets mest berømte musikere, og inden for dansktoppen er han måske det allerstørste navn i øjeblikket. Alligevel anede Gitte stort set ikke, hvem han var, inden de mødtes.

- Egentlig kendte jeg ikke meget til Johnny Hansen og Kandis, men min mor inviterede mig til en fest, hvor Kandis spillede, siger Gitte Mortensen.

- Vi fandt hurtigt ud af, at der var god kemi mellem os, siger Johnny Hansen, der fejrede nytårsaften sammen med sin nye kærlighed i venners lag.

Da Johnny mistede sin Helle tilbage i december 2008, stod han pludselig alene tilbage med parrets to døtre. De skal nu vænne sig til, at der er kommet en ny kvinde i far Johnnys liv.

- Mine to piger og resten af familien har taget godt mod Gitte, siger Johnny Hansen.