Klippefast tro på Bioscan som fremtidens guldæg

Aktionærer og ledelse har en klippefast tro på, at den kriseramte fynske udviklingsvirksomhed Bioscan A/S vil blive et guldæg i fremtiden. Og de har til dels lagt det i hænderne på selskabets nyvalgte bestyrelsesformand, den 52-årige nordsjællandske direktør Ole Ahrendt-Jensen.

-

/ritzau/
Aktionærer og ledelse har en klippefast tro på, at den kriseramte fynske udviklingsvirksomhed Bioscan A/S vil blive et guldæg i fremtiden. Og de har til dels lagt det i hænderne på selskabets nyvalgte bestyrelsesformand, den 52-årige nordsjællandske direktør Ole Ahrendt-Jensen, der via sit økonomiske netværk indtil videre har skaffet en nødvendig kapital på omkring otte millioner kroner for at sikre virksomhedens drift året ud.

Virksomheden udvikler og producerer teknologier, der omdanner affaldsprodukter, eksempelvis gylle og husholdningsaffald til bl.a. vand og gødning. Den beskæftiger 20 ansatte. 

\"Det er en unik og genial idé, som jeg tror på. Ellers ville amerikanske investorer heller ikke vise interesse for at investere i virksomheden. Og jeg har allerede positive tilsagn fra andre investorer, som kan se det geniale i at omdanne affald til brugbare produkter\", siger Ole Ahrendt-Jensen til Ritzau efter selskabets generalforsamling lørdag i Odense.

\"Selskabet står over for en fase, hvor det kan høste frugterne af flere års udviklingsarbejde. Men foreløbig vil vi gerne have arbejdsro\", siger Ole Ahrendt-Jensen, der vil rette ind efter en kritik fra aktionærerne.

Med valget af Ole Ahrendt-Jensen er bestyrelsen nu oppe på tre medlemmer, som er minimumskravet i selskabets vedtægter.

Da selskabet ikke udsendte regnskabet til aktionærerne tidligt nok efter lovens krav, og da bestyrelsen i henhold til selskabets vedtægter ikke var mange nok til at kunne underskrive regnskabet, blev godkendelsen af det udsat til en ny ordinær generalforsamling den 12. juli.