Lars Løkke cykler med Rynkeby-felt

Tre gange tidligere har Lars Løkke Rasmussen været med Team Rynkeby i Paris. Mandag sluttede statsministeren sig til feltet på tredje etape.

Mandag fik rytterne fra Team Rynkeby fornemt selskab, da selveste statsministeren sluttede sig til feltet. Lars Løkke Rasmussen stod i vejkanten et par kilometer efter dagens start ved den nordtyske by Bremen og følger rytterne resten af dagen.

Dagens etape er den tredje på turen til Paris, som Rynkeby-rytterne i velgørenhedens navn ankommer til den 23. juli. Formålet er at samle ind til Børnecancerfonden.

Med i feltet er en række prominente navne, der skal skabe opmærksomhed om projektet. En af dem, Lars Løkke Rasmussen får selskab af, når han cykler med feltet mandag, er sin søn Bergur.

Bergur Løkke Rasmussen nøjes ikke som sin far med en enkelt etape. Han tager hele ruten og trådte de første meter allerede på prologen i fredags.

Mens rytterne i Tour de France i disse dage klatrer rundt i Pyrenæerne, er det et noget fladere landskab, der omgiver Team Rynkebys ryttere.

Mandagens etape går fra Fargen ved Bremen i det nordvestlige Tyskland til Bad Boekelo i det østlige Holland. Distancen er 187 kilometer.

Lars Løkke Rasmussen har tidligere deltaget i Team Rynkebys tur til Paris. Tre gange har han været med hele vejen, senest i 2009, hvor statsministeren oplevede at styrte, da han kom i karambolage med en jernbaneoverskæring.

Dengang var han iført den karakteristiske dannebrogstrøje, som også den danske mester i landevejscykling, Nicki Sørensen, er iført under Tour de France.

Team Rynkeby oplyser til Ritzau, at statsministeren under dagens gæsteoptræden på årets tur dog ikke har iført sig de rød-hvide farver.

Oversigt

    Oversigt