Lose: Der venter ingen politisk revolution

32-årige Stephanie Lose, der nu er udpeget som afløser for Carl Holst til Regionsrådet, vil arbejde videre efter samme kurs som sin forgænger.

Det er Venstres regionsrådsgruppe, der lørdag har valgt at pege på 32-årige Stephanie Lose som afløser for Carl Holst, der træder af som formand efter valget til Folketinget

- Jeg tror, de tror, jeg er den rette til at løfte opgaven med mine næsten 10 års erfaring bag mig, siger Stephanie Lose til TV SYD.

Rent formelt vil Regionsrådet på et ekstraordinært møde mandag den 22/6 i forlængelse af det ordinære regionsrådsmøde vælge sin nye formand, som en enig gruppe bakker op om. Og 32-årige Lose har ikke tænkt sig at vende op og ned på noget, når hun indtager formands-taburetten.

- Der venter ikke nogen politisk revolution. Carl var venstremand, og jeg er venstrekvinde. Derfor følger vi den samme politiske kurs, men det er klart, at Carl og jeg er forskellige personer, men min ambition er at styre de opgaver, der venter, i sikker kurs, siger Stephanie Lose.

En af de større opgaver, der venter den kommende formand, er BIOS-sagen.

- Jeg er klar til at gå på med ydmyghed og krum hals til de opgaver, der er, siger Stephanie Lose, der på nuværende tidspunkt sidder som formand for Udvalget for Regional Udvikling.