Mogensen og Boe taber finalen i Korea Open

Den danske herredouble måtte se sig slået efter finalenederlag i tre sæt til et koreansk par.

OL-sølvvinderne Carsten Mogensen og Mathias Boe missede muligheden for at komme helt til tops ved Super Series Premier-turneringen Korea Open. De førsteseedede danskere tabte således finalen til de sjetteseedede koreanere Sung Hyun Ko og Yong Dae Lee i tre sæt.

Carsten Mogensen og Mathias tabte finalen 21-19, 13-21, 10-21. Og dermed lykkedes det ikke for Mogensen og Boe at gentage sejren fra 2009 i netop Korean Open.

Dette års finale var tæt. I første sæt fulgtes parrene tæt ad, men på de afgørende bolde trak danskerne fra og vandt sættet 21-19. I andet sæt var koreanerne hurtigt ude af starthullerne og sikrede sig en føring på 4-5 point.

Den føring bevarede de sættet igennem, og Boe og Mogensen tabte sættet 13-21. I tredje og afgørende sæt lagde koreanerne igen bedst fra land og skabte føringer på 8-4 og 11-7. Ved 13-10 snuppede koreanerne

otte point i streg og sikrede sig sættet 21-10 og dermed sejren.

Carsten Mogensen og Mathias Boe var eneste danske islæt på finaledagen i Korea Open. Såvel mixeddoublen Joachim Fischer og Christinna Pedersen som damedoublen Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen tabte deres semifinaler lørdag.

/ritzau/