Nicki Pedersen løb med hæderen

Danmarks nykårede speedwayverdensmester Nicki Pedersen løb søndag med den store hæder i DR\'s gallashow i Messecenter Herning. Nicki Pedersens greb om gashåndtaget imponerede så meget, at han både vandt \"BT\'s Guldpris\" og \"Årets Sportsnavn 2003\".

-


Årets Sportsnavn 2003

Danmarks nykårede speedwayverdensmester Nicki Pedersen løb søndag med den store hæder i DR\'s gallashow i Messecenter Herning. Nicki Pedersens greb om gashåndtaget imponerede så meget, at han både vandt \"BT\'s Guldpris\" og \"Årets Sportsnavn 2003\", som uddeltes af Danmarks Idræts-Forbund i samarbejde med Morgenavisen Jyllands-Posten.

Nicki Pedersen de mange priser efter at han i september sikrede Danmark verdensmesterskabet i Speedway ved årets sidste grand prix i Hamar i Norge. Fynboen fra Brendeurp var også stærkt medvirkende til, at Danmark vandt bronze ved VM i holdspeedway. Nicki Pedersen er den første speedwaykører nogensinde, der bliver kåret som \"Årets Sportsnavn\".

Nicki Pedersen er også kandidat til titlen som Årets sportsnavn på Fyn, der bliver uddelt 12. januar. Læs mere om arrangementet.