I det fynske folks tjeneste

OB-direktør: En lille sensation

OB's direktør Kim Brink er lykkelig for, at klubben kunne holde på Johan Absalonsen. Også selv om parterne kun kunne blive enige om en etårig kontrakt.

03:22

1 af 2

En win-win-situation for begge parter. OB's direktør Kim Brink er meget tilfreds med, at klubben fik forlænget kontrakten med landsholdsspilleren Johan Absalonsen med yderligere et år. OB's mesterskabschancer styrkes samtidig med, at Absalonsen kan fortsætte med at få fast spilletid op til VM i Sydafrika til sommer.

- Jeg vil betegne det som en lille sensation, at det lykkedes os at forlænge kontrakten, for der var ingen, som troede på det. Hverken internt eller eksternt, siger Kim Brink.

Kontrakten med Absalonsen ville være udløbet til nytår, og flere udenlandske klubber ville gerne have haft fingrene i OB's guldfugl, som kan forøge sin markedsværdi markant ved en eventuel slutrundedeltagelse. Derfor ville Brink gerne have forlænget kontrakten med mere end kun ét år.

- Et år var det, som vi kunne blive enige om. Vi havde gerne forlænget længere, men det er klart, at han stadig har et ønske om at komme til en stor udenlandsk klub på et tidspunkt. Så det er den løsning, der i sidste ende kunne bære, forklarer Kim Brink.

OB-direktøren har for nylig udtalt, at klubben ønsker at holde på alle nøglespillere for at kunne forblive tophold i SAS Ligaen, og forlængelsen med Absalonsen er et stærkt signal at sende i den forbindelse. Sidste sæson fik OB kritik for at have solgt topscorer Djiby Fall midt i jagten på DM-guldet.

- Selvfølgelig fik vi kritik for det. Men vi har også købt nogle spillere, og de har gjort det minimum lige så godt, som dem vi har solgt, og vi vandt sølv sidste sæson. Det var mere end tilfredsstillende, fastslår Kim Brink.