OB-selskab præsenterer nyt kæmpe-underskud

Odense Sport & Event kom ud af 2014 med et minus på 29 millioner kroner. Det er lidt bedre end året før.

Økonomien i Odense Sport & Event A/S har haltet i flere år, og der er fortsat lang vej til, at selskabet bag superligaklubben OB kan præsentere sorte tal på bundlinjen.

Regnskabet for 2014 viser således et underskud på 29 millioner kroner, hvilket dog er en lille forbedring i forhold til året før, hvor resultatet blev et minus på 34,8 millioner kroner.

Administrerende direktør Ole Bang Nielsen mener, at det odenseanske eventselskab nu er på vej ud af moradset og går mod bedre tider.

- Økonomiske og organisatoriske tilpasninger kræver altid nogen tid, før effekten slår fuldt igennem, siger Ole Bang Nielsen i en selskabsmeddelelse.

- Ikke mindst i en fodboldverden, hvor flerårige spillerkontrakter betyder, at tilpasning til en anden økonomisk virkelighed tager tid.

- Vi kan selvsagt ikke være tilfredse med et underskud på 29 millioner kroner, men jeg hæfter mig ved, at vi for andet år i træk har forbedret driftsresultatet væsentligt, og at regnskabet for 2014 er belastet af engangsomkostninger i størrelsesordenen 15 millioner kroner.

- Der er således al mulig grund til at tro på et væsentligt bedre resultat for 2015, siger direktøren.

Den sportslige målsætning for OB er en syvendeplads i denne sæson, ligesom næste sæson efter planen skal resultere i en placering midt i rækken.

Oversigt

    Oversigt