OB tabte i Malmø

OB tabte efter 0-0 ved pausen torsdag Royal League-premieren ude mod de svenske mestre Malmö FF med 0-2.

-

Sidste sæsons fjerdebedste danske fodboldhold, OB, kunne ikke stille noget op mod de nykårede svenske mestre Malmö FF i torsdagens styrkeprøve i Royal Leagues Gruppe 3.

På Malmö Stadion vandt værterne foran 6265 tilskuere 2-0 i en kamp, der fra den norske dommer Per Ivar Stabergs første fløjt - via de to holds næsten optimale startopstillinger - var en direkte pejling på magtbalancen mellem svensk og dansk fodbold.

Efter 0-0 ved pausen afgjorde det svenske hjemmehold sagerne i anden halvleg, hvor frontduoen Afonso Alves og Niklas Skoog scorede kampens mål. I Gruppe 3\'s anden kamp vandt de norske bronzevindere Brann Bergen med 1-0 over de svenske sølvvindere Halmstad.