OIK vinder grundspillet i Isligaen

Med en sejr på 6 - 2 over Ålborg IK sikrede Odense IK sig en rigtig god position til det kommende slutspil.  OIK vinder grundspillet suverænt. De fynske bulldogs har vundet 22 kampe og kun tabt 4.

-

Med en sejr på 6 - 2 over Ålborg IK søndag eftermiddag sikrede Odense IK sig en rigtig god position til det kommende slutspil.
OIK vinder grundspillet suverænt. De fynske bulldogs har vundet 22 kampe og kun tabt 4.

Uden 5 stamspillere
På papiret så det ellers ikke så nemt ud for OIK. 5 stamspillere var ikke med i søndagens kamp. Fire spillere var ude med småskader, og anfører Curt Regnier afsonede sin tredje karantænedag i denne sæson. Det gav plads til 3 helt unge spillere i startopstillingen, som normalt spiller deres kampe i juniorrækken.

Ålborg udnyttede at OIK ikke stillede med de rutinerede spillere, og kom i første periode foran 0-1 efter 9 minutters spil. Den Nordjyske føring holdt dog kun 5 minutter, hvor Karl Johan Sundt udlignede til 1-1. Og det satte gang i både de unge og rutinerede Bulldogs, som afmærkede territorium yderlige 5 gange i Ålborgs ende.