I det fynske folks tjeneste

Olsen glad for at slutte af på hjemmebane

OB-træner Lars Olsen mener, at Genoa var den sværest mulige modstander, men hæfter sig dog ved, at fynboerne får lov at slutte af på hjemmebane.

OB's træner glæder sig over at spille hjemme i sidste kamp.

Som seedet hold i den sidste kvalifikationsrunde til fodboldens Europa League havde SAS Liga-sølvvinderne fra OB håbet, at fredagens lodtrækning ville resultere i en overkommelig modstander. Derfor var det en streg i regningen for OB's træner Lars Olsen at blive parret med italienske Genoa, der sidste år blev nummer fem i Serie A.

- Set ud fra de fem hold vi kunne trække, så var det nok den sværeste modstander. Jeg kender dem ikke så godt, men italiensk fodbold er jo rangeret højere end dansk, så der er ingen tvivl om, at der venter os nogle svære kampe, siger Olsen.

OB-træneren er endnu ikke sikker på, hvor meget han når at se sine kommende modstandere an inden den 20. august, hvor den første kamp spilles i Genoa.

- Hvis vi er heldige, kan vi vel nå at se dem en enkelt gang eller to. Og det skulle vi da også meget gerne. Jo mere, vi kender til dem, jo bedre, siger han.

En lille trøst er det dog for fynboerne, at man lægger ud på udebane og dermed har hjemmebanefordel, når duellen skal afgøres.

- Når vi nu ikke kender hinanden særligt godt, vil man oftest bruge den første kamp på at se modstanderen lidt an. Til returkampen kender vi dem bedre, og så ved vi også, hvilket resultat man skal have ud af det, siger Lars Olsen.