Søren Pape Poulsen i trafikuheld på Fyn - i alt tre MF'ere med i uheldet

Ikke kun justitsministeren, men også to DF-politikere var med i stort harmonikasammenstød på Fynske Motorvej. Alle slap uskadt.

I alt tre politikere fra Christianborg var involveret i et større uheld på Fynske Motorvej fredag eftermiddag.

I første omgang kom det frem at justitsminister Søren Pape Poulsens (K) ministerbil var involveret, men nu skriver BT, de to DF-politikere, folketingsmedlemmerne, Martin Henriksen og Christian Langballe, var blandt de uheldsramte bilister.

- Jeg kører i min bil sammen med Christian Langballe. Så bliver der bremset kraftigt op, og vi bliver påkørt bagfra, siger Martin Henriksen BT.

Martin Henriksen vurderer over for BT, at hans bil er totalskadet. Han fortæller også at hverken han eller Christian Langballe kom til skade. Den samme melding kom også fra Justitsministeriet, som i en pressemeddelelse skrev, at hverken Søren Pape Poulsen eller andre i ministerbilen var kommet til skade.

Påkørt bagfra

Ministerens bil blev påkørt bagfra, da den bremsede op på grund af kødannelse ved motorvejkryds Odense på Fynske Motorvej.

Her var der klokken 15.45 sket et uheld, hvor meldingen i første omgang gik på at ti biler var involveret i, men som vagtchef Thomas Bentsen, Fyns Politi, fredag aften aften kunne korrigere til fem biler. Ingen af de involverede bilister kommet alvorligt til skade.

Justitsministeren var på vej til et møde med en gruppe borgere, for at diskutere støjafskærmning af motorvejen. Det møde blev aflyst.

Ifølge Vejdirektoratet var højre spor i retning fra Knudshoved mod Odense mellem afkørsel 48 Tietgenbyen og motorvejskryds Odense spærret.

Oprydningsarbejdet var færdigt kort før klokken 17.30, meddelte Vejdirektoratet på Twitter.

Oversigt

    Oversigt