Trusler mod politikere fra ny forening

Det vil få "alvorlige konsekvenser" for de offentlige ansvarlige, hvis ikke den tvangsfjernede Maria Gath kommer hjem inden på torsdag. Sådan lyder truslen fra den nystiftede forening "De frie Rebeller". Hør interview med initiativtager Paddy Olsen

De frie rebeller vil gå ind i enkeltsager

Det vil få "alvorlige konsekvenser" for de offentlige ansvarlige, hvis ikke den tvangsfjernede Maria Gath kommer hjem inden på torsdag. Sådan lyder truslen fra den nystiftede forening "De frie Rebeller".

De frie Rebeller er en nystiftet organisation, der har det som sit erklærede mål at gå ind i enkeltsager. Foreningen, der indtil videre har omkring 10 medlemmer kræver, at den tvangsfjernede Maria Gath inden torsdag kommer hjem til sin mor.

De frie rebeller er stiftet af Sean Jakobsen og Paddy Olsen. Begge var med i den gruppe af unge, der i onsdags afbrød et møde i Odense Byråd.

I en pressemeddelelse skriver De frie Rebeller, at hvis ikke Maria Gath kommer hjem inden på torsdag så "vil det få alvorlige konsekvenser for de offentlige ansvarlige".

"Det betyder, at vi vil fortsætte med at forstyrre kommunen og afbryde møder. Vi vil blandt andet forstyrre forvaltningen og afbryde mindre møder. Vi bliver ved lige indtil, at Maria Gath er kommet hjem", siger Paddy Olsen.

Han mener ikke at ordvalget "alvorlige konsekvenser for de offentlige ansvarlige" er en trussel mod enkeltpersoner.

"Det betyder bare, at vi vil forstyrre kommunen og politikernes møder", siger Paddy Olsen.