I det fynske folks tjeneste

Uheld fredag skabte lang kø på Fynske Motorvej

Et uheld på Fynske Motorvej mellem Odense V og Odense SV var årsag til forlænget rejsetid i retning mod Sjælland.

Trafikken på Fynske Motorvej er steget med en tredjedel i de seneste år. Det viser en opgørelse fra Vejdirektoratet. Foto: Morten Grundholm

Opdatering:

  • 28. jun 2019 kl. 16:55 Vejdirektoratet oplyser, at der er ryddet op efter uheldet. Forvent dog stadig kø indtil sidst på eftermiddagen.

Bilister på Fynske Motorvej kunne i løbet af fredag eftermiddag forvente forlænget rejsetid, da et uheld mellem Odense V og Odense SV skabte kø på motorvejen. 

Læs også Kvinde alvorligt kvæstet efter ulykke på Odense Banegård Center 

- Man kan godt passere uheldet, men må desværre regne med forlænget rejsetid. Vi forventer normal trafik sidst på eftermiddagen, skrev Vejdirektoratet på Twitter. 

Vejdirektoratet meddelte, at man kunne forvente en forlænget rejsetid på op til 45 minutter. I forvejen er der risiko for forsinkelser på Fynske Motorvejen på grund af udvidelse i begge retninger. 

I forbindelse med udvidelsen af Fynske Motorvej anbefaler Vejdirektoratet, at man kører i ekstra god tid og tjekker trafiksituationen inden, man kører afsted. 

Ifølge Vejdirektoratets prognose for sommertrafikken er der fredag generel risiko for tæt trafik og kødannelser, da den vanlige myldretidstrafik kører side om side med den første sommerferietrafik. Bilister må derfor indstille sig på ekstra meget trafik - især omkring de større byer.