I det fynske folks tjeneste

Verdensberømt pølsevogn på Stadion

Verdens mest berejste pølsvogn indtager i efterårsferie Odense Stadion, når OB holder fandag. Pølsevognen indsamler legetøj og penge til verdens udsatte.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fire kontinenter har allerede haft besøg af den verdensberømte pølsevogn, der blandt andet er startet op med hjælp fra OBs assistenttræner Thomas Helveg.

- Pølsevognen giver fans, ansatte, sponsorer og spillere mulighed for at dele med andre lokalt og globalt på en anderledes måde, mens den skaber opmærksomhed om vigtige emner. Den er med til at skabe sociale forandringer, og det er jeg glad for, at OB og klubbens fans bakker op om, siger Thomas Helveg.

Pølsevognen har deltaget i EM og VM-slutrunder og været i både Udinese, Norwich, Aston Villa, Werder Bremen og mange andre steder. I efterårsferien gæster pølsevogen Odense Boldklub og senere Aab, AGF og Brøndby.

Udover at støtte verdens fattige i pølsevognen kan OB-fans også følge med i superligatruppens træning, og det vil være muligt at følge med i Troels Bechs ledelse af træningen, da han er udstyret med en mikrofon.