Fynsseriehold tæt på sensation i pokalturneringen

Kerteminde Boldklub gik til pause foran 1-0 mod HB Køge, der dog fik udlignet i anden halvleg og snuppede sejren efter straffesparkskonkurrence.

Fynsserieholdet Kerteminde Boldklub var tirsdag aften tæt på en sensation i anden runde af pokalturneringen i fodbold.

I kampen mod storfavoritterne fra HB Køge, der til daglig spiller i 1. division og har Daniel Agger og Lars Jacobsen i trænertruppen, kom fynboerne foran 1-0 efter 33 minutters spil på et mål af Emil Kingo Eriksen.

De fynske amatører gik til pause foran 1-0 mod de fuldtidsprofessionelle sjællændere.

Skidt start på anden halvleg

Drømmen om en sensation blev dog dæmpet en smule allerede i starten af anden halvleg.

Oscar Buch udlignede til 1-1, kort efter spillerne var kommet tilbage på den tørre græsplæne på Kerteminde Stadion efter pausen.

Fynboerne kæmpede for at holde storfavoritterne fra at score flere mål i den ordinære tid, der også endte 1-1.

Kerteminde Boldklub var tæt på at lave en sensation mod HB Køge.
Fotograf: Peter Hougesen, redaktør, Kerteminde Avis

Afgøres på straffespark

Dermed blev HB Køge tvunget ud i forlænget spilletid, og da der heller ikke her blev scoret flere mål, skulle andenrundekampen i Kerteminde afgøres i straffesparkskonkurrence.

HB Køge var dog bedst fra 11-meterpletten og vandt 3-1 i straffesparkskonkurrencen til en samlet 4-2-sejr over fynboerne.

Emil Kingo Eriksen, der scorede 1-0-målet i første halvleg, scorede også på fynboernes første straffespark, men da de tre næste Kerteminde-spillere brændte, var det slut.

HB Køge er nu klar til tredje runde.

Kerteminde besejrede i et vaskeægte lokalopgør Munkebo med 1-0 i første runde af pokalturneringen tidligere på måneden, men nu er de altså ude af turneringen.

I maj nåede superligaklubben OB for første gang i 15 år finalen i pokalturneringen, men tabte.

Fotograf: Peter Hougesen, redaktør, Kerteminde Avis.
Sådan gik det de fynske hold tirsdag
Kerteminde - HB Køge 1-1 (1-3 i straffe) Middelfart - FC Fredericia 1-0 Marienlyst - Vejle 0-3