Større pengebeløb fundet i hæveautomat

Hvis du har glemt et større pengebeløb i en hæveautomat i Middelfart, kan du henvende dig til Fyns Politi, der efterlyser ejeren.

Opdatering
Clock20. maj 2019, kl. 12:58
Fyns Politi skriver på Twitter, at den person, der søndag glemte et større pengebeløb i en hæveautomat i Middelfart, er blevet identificeret af banken. Politiet hylder samtidig den borger, der fandt og afleverede pengene.

Fyns Politi efterlyser ejeren til et pænt pengebeløb.

Ifølge politiet er det en venlig sjæl, der har fundet et større antal kontanter efterladt i en hæveautomat ved Kvickly i Østergade i Middelfart.

Fundet af de mange penge er sket søndag klokken 12.17. Det var en 61-årig kvinde, der opdagede pengene, da hun skulle bruge automaten, og hun kontaktede politiet. 

Kun ejeren må hente pengene

Det er naturligvis ikke alle og enhver, der kan komme og hente pengene.

- Behørig dokumentation skal fremvises, oplyser Fyns Politi.

Politiet oplyser ikke, præcist hvor mange penge det drejer sig om, men det er under 10.000 kroner, bekræfter Fyns Politi over for TV 2/Fyn. Det er begrænset, hvor mange penge man kan hæve i en automat på en søndag. 

Hvis det er dig, der har glemt pengene i hæveautomaten, kan du kontakte Fyns Politi på telefonnummer 114.

Opdatering
Clock19. maj 2019, kl. 15:46
Klokken 15.45 er der fortsat ingen personer, der har henvendt sig i forbindelse med pengene ved hæveautomaten.

Bank har videoovervågning og hæveoplysninger

Selv om der klokken 15.45 søndag fortsat ikke er nogen personer, der har henvendt sig og mangler pengene, er vagtchef Torben Jakobsen fortrøstningsfuld, når det gælder udsigten til at finde ejermanden.

- Banken kan se, hvem der har hævet, og mange af bankerne har også videoovervågning, så det skal vi nok finde ud af, siger Torben Jakobsen.

Banken er dog lukket søndag. Pengene er - indtil ejermanden bliver fundet - sikret på politigården i Odense.